Πολιτισμός

“Αυλαία” αντιδημαρχίας Ά.Δημάκη με γιορτή στις 25 Αυγούστου στον θερινό κινηματογράφο

Αποχαιρετηστήρια εκδήλωση με την ευκαιρία της λήξης της θητείας της διοργανώνει η αντιδήμαρχος πολιτισμού Κιλκίς Άννα Δημάκη.

Η εκδήλωσηθα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25.8.19, στον θερινό κινηματογράφο “Δημήτρης Ζωηρός”, με ώρα έναρξης 9.15 το βράδυ.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η αντιδημαρχία πολιτισμού και η αντιδήμαρχος Άννα Δημάκη, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή τους και λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης, καλούν όλους τους δημότες σε μια γιορτή αποχαιρετισμού για να ευχαριστήσουμε συναδέλφους, συνεργάτες, δημότες, για να τιμήσουμε όσους μας τίμησαν και όλα αυτά μέσα από μουσικό σεργιάνι παρέα με τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς και την φωνή του Βασίλη Πρατσινάκη συνοδεία του Γιάννη Φιλιπουπολίτη στο πιάνο και του Παύλου Παφρανίδη στο μπουζούκι.

Η αντιδήμαρχος πολιτισμού στάθηκε τυχερή σε ό,τι αφορά στην υποστήριξη του έργου της από χορηγούς-επιχειρηματίες της πόλης, που με προθυμία υπηρέτησαν τον θεσμό, ένα θεσμό που στην Αθήνα του Περικλή θεωρούσαν τον χορηγό “ιερό πρόσωπο”.

Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή για να τραγουδήσουμε, να κουβεντιάσουμε και να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας και να προβάλλουμε το έργο και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή