Γενικά

Με αυξανόμενους ρυθμούς οι εμβολιασμοί στον νομό για άτομα άνω των 85 ετών

Σε ρυθμούς σταδιακώς αυξανομένους εξελίσσεται ο εμβολιασμός των πολιτών άνω των 85 ετών, ο οποίος, ως γνωστόν, ξεκίνησε στον νομό την Παρασκευή 15.1.21, στα νοσοκομεία του Κιλκίς και Γουμένισσας.

Στα σχετικά κέντρα, που έχουν συγκροτηθεί γι΄ αυτόν τον σκοπό στις εγκαταστάσεις τους, προσήλθαν γιά να εμβολιασθούν 35 άτομα στο πρώτο, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ στο δεύτερο προσήλθαν 15 την εν λόγω ημερομηνία και άλλοι τόσοι την Δευτέρα 18.1.21.

Από την Τρίτη 19.1.21 ο εμβολιασμός στο νοσοκομείο Γουμένισσας θα συνεχισθεί, όπως δήλωσε ο υποδιοικητής Ηλίας Ζάχαρης, με μεγαλύτερη προσέλευση, καθώς έχουν εγγραφεί για να εμβολιασθούν πάνω από 30 άτομα επί ημερησίας βάσεως.

Την ίδια στιγμή στην “μάχη” των εμβολιασμών «ρίχθηκε» τυπικώς από την Δευτέρα 18.1.21 και το τρίτο εμβολιαστικό κέντρο του νομού μας, το κέντρο υγείας Πολυκάστρου, με την παραλαβή 250 εμβολίων, με σκοπό να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στους δύο έτοιμους για τον σκοπό αυτό σταθμούς του και στον υπό σύσταση τρίτο, από την Τετάρτη 20.1.21.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα