Αθλητισμός

Στους Ατρομήτους ο Γ.Μπαχτσεβάνης και ο Κ.Τολιόπουλος

Μετά την μεταγραφή στους Ατρομήτους Νέας Σάντας του Γιώργου Μπαχτσεβάνη όπου υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής με μακρά μπασκετική θητεία σε Νέστορα Θεσσαλονίκης, ΓΑΣ Κιλκίς, Κεραυνό Ωραιοκάστρου, Αετό και Κούπα Κιλκίς, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις, ακολουθεί η δεύτερη με τον Κωνσταντίνο Τολιόπουλο γιά την νέα νέα αθλητική χρονιά.
Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
“Το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και όλοι οι αθλητές καλωσορίζουν στους Ατρόμητους, τον Κωνσταντίνο Τολιόπουλο.
Θεωρείται ίσως η καλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ομίλου, με βάση την εμπειρία και τις μπασκετικές παραστάσεις από τα εθνικά πρωτάθλημα.
Γεννημένος το 1980 και αγωνιζόμενος στις θέσεις του point και shooting guard , θεωρείτε ένας γυρολόγος, με τους Ατρόμητους να είναι το εικοστό σωματείο, στην πλούσια καριέρα του”.
Εχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων σε Ιωνικό Διαβατών, Ασβεστοχώρι, Καλλικράτεια, Λευκάδα, Κοζάνη, Χαλάστρα, Αστέρα Σίνδου,Άγιο Αθανάσιο, Πρωτέα Κορδελιού, Μακεδονικό Γέφυρας, Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης, Ικάρους Γιαννιτσών και Αετό Κιλκίς.
Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον των Ατρομήτων για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, είναι ο αδαμάντιος του χαρακτήρας και το σπάνιο ήθος του, το οποίο συμπίπτει με την νοοτροπία του ομίλου όλα αυτά τα χρόνια”.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα