Αθλητισμός

Νέα ατομική επίδοση από τον Ν.Ιωακειμίδη του ΓΑΣ Κιλκίς, στον δρόμο 100μ.

Αξιοσημείωτη υπήρξε η εμφάνιση του Νίκου Ιωακειμίδη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού ανδρών, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 19 και 20.7.14, στο ολυμπιακό στάδιο Αθηνών.
Ο εξελίξιμος δρομέας ταχυτήτων του ΓΑΣ Κιλκίς σημείωσε νέα ατομική επίδοση στον δρόμο 100μ. με 10.92 (προηγούμενη 10.96 πριν λίγες ημέρες) και παρ’ όλο που δεν προκρίθηκε στον τελικό κατέλαβε την βαθμολογούμενη 15η θέση.
Στον δρόμο των 200μ. λάθη τεχνικής του στέρησαν μία καλύτερη επίδοση από τα «λίγα» πλέον γι’ αυτόν 22.05, με επακόλουθο να περιορισθεί στην μη βαθμολογούμενη 17η θέση.
Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του υπήρξε θετική καθώς κατέδειξε το ότι βρίσκεται στον «δρόμο» της συνεχούς βελτιώσεως, ύστερα από κάποιο παρατεταμμένο διάστημα στασιμότητας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]