Αθλητισμός

Ο Άτλας Κιλκίς τίμησε την ομάδα παίδων του

Με μία σεμνή τελετή σε “ζεστή” οικογενειακή ατμόσφαιρα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9.2.18 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς ο Άτλας Κιλκίς τίμησε την πετοσφαίρικη ομάδα παίδων του συλλόγου η οποία την αγωνιστική περίοδο 2017-18 ανεδείχθη τριταθλήτρια ΚΔ Μακεδονίας.

Σε όλα τα στελέχη απονεμήθηκαν τιμητικά έπαθλα.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων και τα εξής:

Η τελετή ήταν λιτή και ενδοοικογενειακή, η ικανοποίηση και η χαρά όμως πολύ μεγάλη, καθώς άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα σημάδια από το έργο που επιτελεί ως προπονητής του Άτλαντος ο Γιώργος Χειρούλης, ο οποίος σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ και με την έγκριση του Υπουργείου παιδείας θα περιοδεύσει για τέταρτη συνεχή χρονιά στα σχολεία και θα παρουσιάσει το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Ο Άτλας Κιλκίς είναι πολύ ικανοποιημένος για την άριστη συνεργασία που έχει με το αναπτυξιακό επιτελείο της ΕΟΠΕ που αυτή την περίοδο και με την πρόκριση των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στα τελικά των πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων τους προσπαθεί να προσελκύσει όσο γίνεται περισσότερα αγόρια και κορίτσια και στην πετοσφαίριση.

Για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που θέλουν να ασχοληθούν με την πετοσφαίριση μπορούν να τηλεφωνούν στα γραφεία του συλλόγου 23410-29376.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]