Αθλητισμός

Όλο και πιό αισθητή η πρόοδος των ομάδων του Άτλαντος Κιλκίς

Όλο και πιο αισθητή είναι η πρόοδος των πετοσφαιρικών ομάδων του Άτλαντος Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Άρχισε να δημιουργείται «σερί» νικών για το γυναικείο τμήμα του ΑΠΟ Άτλαντος Κιλκίς, το οποίο στις 18/11/223, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών, υποχρέωσε σε ήττα τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Ο Άτλας, που φάνηκε να απειλείται μόνο στο τρίτο σετ (0-3, 12-25, 20-25,26-28), είχε ένα εύκολο απόγευμα στα Γιαννιτσά, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία και δημιουργώντας προϋποθέσεις ανόδου.

Τα κορίτσια με επιμονή σε άμυνα και επίθεση και με όπλο τους το καλό σέρβις, χάρισαν χαμόγελα και αισιοδοξία στους φίλους του συλλόγου, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον τόσο του ΑΤΛΑ, που βλέπει οι προσπάθειες του να ευοδώνονται, όσο και ατομικά για την κάθε παίκτρια. Επόμενος αγώνας στο ΔΑΚ Κιλκίς, στις 25/11/2023, ώρα 15.00, απέναντι στον ΑΠΣ Αίολο Κατερίνης, όπου μένει να επαναλάβει την καλή του απόδοση και να επεκτείνει το σερί των νικών και των καλών εμφανίσεων.

Στον αντίποδα, οι νέοι (Κ21) του Άτλαντος, είχαν ένα δύσκολο απόγευμα απέναντι στον Α.Σ. Οδυσσέα Κοζάνης, όπου ηττήθηκαν στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς στις 19/11/23, με σκορ 0-3 (22-25,17-25,9-25). Αν και βρέθηκαν να χάνουν στο όριο το πρώτο σετ, η καλή τους εμφάνιση, δεν είχε συνέχεια. Επόμενος αγώνας και ευκαιρία για καλή εμφάνιση, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ώρα 14.00, στο ΔΑΚ Νάουσας, με τον τοπικό Ζαφειράκη.

Η σύνθεση των γυναικών (προπονητής Γεώργιος Δερέκης): Μπακύρτση Ναταλία, Βασιλού Βασιλική, Καραΐτου Μαρία, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κεμανίδου Γεωργία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Αργυροπούλου Φανή, Αμοιρίδου Ελεάννα (λ), Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα.

Η σύνθεση των νέων (Κ21) (προπονητής Γεώργιος Χειρούλης): Ναστούλας Άγγελος (λ), Γρηγοριάδης Λάζαρος, Ευθυμίου Νικόλαος, Καλπακίδης Θεόφιλος, Ναστούλας Ελευθέριος, Κιουφεντζόγλου-Καντζαβέλης Κυριάκος, Ευθυμίου Γεώργιος, Ψαρράς Ιωάννης, Σιάπκαρης Ιγνάτιος»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]