Αθλητισμός

Η πρώτη εμφάνιση της πετοσφαιρικής ομάδας γυναικών του Άτλαντος

Την πρώτη επίσημη εμφάνισή της πραγματοποίησε η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Ατλαντος Κιλκίς στο περιφερειακό πρωτάθλημα ΚΔ Μακεδονίας, παίζοντας εκτός έδρας με την πρωτοπόρο του ομίλου Πιερικό Κατερίνης, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0 σετ (25-14, 25-17. 25-8).
ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΩς νεοσύστατη ομάδα του ομίλου και με προπόνηση και εμπειρίες μόνο τεσσάρων μηνών, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Έπαιξε χωρίς άγχος, ήταν πειθαρχημένη, είχε συνοχή και ακολούθησε τις οδηγίες του προπονητή της. Όμως το έλλειμμα εμπειριών από αγώνες αλλά κυρίως τα τεχνικά έξυπνα «σερβίς» της έμπειρης κατερινιώτικης, δεν επέτρεψαν στις παίκτριες τις κιλκισιώτικης να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους.
Η σύνθεση ομάδας: Αμαξοποιού (Πάταρα), Πετρίδη, Παπαδοπούλου (Αμοιρίδου), Κομπατσιάρη (Αλαγκιοζίδου), Βέργου, Ελευθεριάδου, Βαταμίδου, Θεοχαράκη.
Προπονητής και καθοδηγητής της ομάδας είναι ο Σταύρος Χατζηγεωργιάδης.
-Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 21.12.13, 17.00, Ατλας Κιλκίς-Μίλων Γιαννιτσών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]