Αθλητισμός

«Θύμα» …«έπεσε» ο Άτλας Κιλκίς από τον Μίλωνα Γιαννιτσών

Έδειξε ότι ήταν ικανή γιά την νίκη ,αλλά σε καθοριστικά σημεία «προδόθηκε» από τον ενθουσιασμό της, εξ αιτίας του οποίου έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της. Ετσι, η πετοσφαιρική ομάδα γυναικών του Ατλαντος Κιλκίς ενώ είχε το «πάνω χέρι», υπέπεσε σε λάθη και έχασε τον εντός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη του Μίλωνος Γιαννιτσών με 3-1.
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός. Προσέφερε θέαμα στους 70 περίπου φίλους του αθληματος, και αυτό φάνηκε από το πρώτο σετ το οποίο ο Ατλας κατέκτησε με 28-26. Στην συνέχεια, και γιά τον προαναφερθέντα λόγο, έχασε εύκολα το δεύτερο σετ με 25-9. Ομως στα επόμενα δύο σετ έδειξε ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος και με «όπλα» το θερμό κλίμα των φιλάθλων, το πείσμα της, την αυτοπεποίθησή τη και την διάθεση γιά την νίκη προσπάθησε αλλά προδόθηκε από την απειρία της και έχασε τα άλλα δύο σετ «στις λεπτομέρειες» με 25-17 και 25-23. Η ομάδα έδειξε γιά άλλη μία φορά ότι αποτελεί πειθαρχημένο σύνολο με αρκετά καλά στοιχεία τεχνικής και τακτικής. Γι’ αυτό παρ’ όλο που είναι μία νεοσύστατη ομάδα δείχνει, ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στον όμιλός της.
Η σύνθεση: Αξαμαξοποιού (Πάταρα), Πετρίδη, Παπαδοπούλου (Αμοιρίδου), Κομπατσιάρη (Αλαγκιοζίδου), Βέργου, Ελευθεριάδου, Βαταμίδου, Θεοχαράκη, Καραϊτη.
-Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 28.12.13, Ατλας Κιλκίς-Νίκη Αιγινίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]