Αθλητισμός

Νέες «παραστάσεις» γιά τις «μικρές» των «ακαδημιών» του Άτλα

Ο Ατλας Κιλκίς συμμετέσχε στην διοργάνωση «ακαδημιών» του Ολύμπου Νέου Κορδελιού στο κλειστό γυμναστήριο του Ελευθερίου Νέου Κορδελιού. Ήταν μία επιτυχημένη διοργάνωση στην οποία συμμετέσχαν εκτός του Άτλαντος και Ολύμπου Κορδελιού και οι σύλλογοι ΕΟ Σταυρούπολης, και Δημόκριτος Μυγδονίας.

Οι μικρές αθλήτριες του Άτλαντος το «διασκέδασαν» για άλλη μια φορά και έμειναν ικανοποιημένες από τις διαφορετικές παραστάσεις τους. «Το σημαντικό είναι πως, με κάθε συμμετοχή τους σε διοργανώσεις αποκτούν εμπειρίες χρήσιμες και χρηστικές που θα τις βοηθήσουν στο μέλλον, κυρίως στο να ενταχθούν ευκολότερα στο προαγωνιστικό τμήμα του συλλόγου» τονίζεται στην σχετικη ανακοίνωση που καταλήγει ως εξής:

«Η οικογένεια του Άτλαντος Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις νεαρές αθλήτριες που αγωνίσθηκαν και ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια καθώς επίσης και τους γονείς και τους φίλους του πετοσφαίρου, που ακολούθησαν την αποστολή και στήριξαν τις προσπάθειες των παιδιών.

Η επόμενη συμμετοχή του συλλόγου σε διοργάνωση θα είναι την προσεχή Κυριακή των Βαϊων 9.4.17, στον Δρυμό.

Εγγραφές στα τμήματα «ακαδημιών» κοριτσιών και αγοριών γίνονται στα γραφεία του συλλόγου ή στο τηλέφωνα 23410-29376, 6945 670190, 6937 156278.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]