Αθλητισμός

Ικανοποιητικό κρίνει ο Άτλας τον απολογισμό του 2019

Ικανοποιητικό κρίνει ο Άτλας Κιλκίς τον απολογισμό δραστηριότητας του 2019 όλων των τμημάτων του.

Σε ανακοίνωσή του, μετά την σχετική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο σύλλογος του Κιλκίς αναφέρει, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Ο αθλητικός και πολιτιστικός οργανισμός ΑΤΛΑΣ Κιλκίς, στο τελευταίο διοικητικό του συμβούλιο έκανε μία ανασκόπηση των πεπραγμένων των τμημάτων του όσον αφορά τα αποτελέσματα των στόχων που είχε θέσει στην αρχή της περιόδου.

Ανακοινώνει δημόσια πως κατά την φετινή περίοδο 2019 τα αποτελέσματα των στόχων που είχε θέσει στην αρχή της περιόδου ήταν αρκετά ικανοποιητικά, καθότι:

• Οι αγωνιστικές ομάδες της, παρόλη την οικονομική κρίση, συμμετείχε μέχρι τέλους στα τέσσερα δηλωθέντα πρωταθλήματα: Αδρών, εφήβων, νεαννίδων, παγκορασίδων.

• Το ανδρικό τμήμα (Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής) κατέλαβε την 3η θέση με 21 βαθμούς

• Το εφηβικό τμήμα στο Final Four όπου συμμετείχε κατέλαβε την 4η θέση (προχώρησε ως 2η από τον όμιλο της)

• Στα κορίτσια οι νεάννιδες κατάλαβαν την 7η θέση με 4 βαθμούς

• Οι παγκορασίδες στον όμιλο τους κατέλαβαν την 8η θέση με 10 βαθμούς

• Για άλλη μία περίοδο εδραιώθηκε πλέον στο κλιμάκιο των αναπτυξιακών τμημάτων της ένωσης μας η παγκορασίδα αθλήτρια του συλλόγου, η Ελεάνα Αμοιρίδου (ως βασικό LIBERO) και συμμετέχει ενεργά στις εξτρά προπονήσεις που γίνονται στην Σκύδρα από τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Δημ. Χριστοφορίδη.

• Ο σύλλογος για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μίνι βόλεϊ ΚΙΛΚΙΣ, με συμμετοχή πολλών ομάδων από συλλόγους της ένωσης μας και όχι μόνο.

• Οι ακαδημίες του συλλόγου (μίνι βόλεϊ, προαγωνιστικό), με τα ολιγομελή τμήματα του, ολοκλήρωσαν το ετήσιο πρόγραμμα τους και συμμετείχαν όπως είχε προγραμματισθεί σε πέντε τουρνουά .
• Για 4η συνεχή χρονιά ο Ατλας Κιλκίς συμμετέχει με δύο προπονητές στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΙ» σε συνεργασία με ΕΟΠΕ και υπουργείο παιδείας.

Τέλος δημόσια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πρώην αθλητές-παίκτες της ανδρικής ομάδας, τον Θοδωρή Τσιγγελίδη, τον Τάσο Φιλλιπίδη, τον Απόστολο Σακελλαρίδη, τον Γιώργο Κολτσιάκη και τον Κώστα Αυγητίδη, που βοήθησαν τα μέγιστα για την 3η θέση.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που με την στήριξη τους μας δίνουν δύναμη επί 13 συνεχή χρόνια, στο να συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον αθλητισμό.

Με την ευκαιρία του νέου έτους η πρόεδρος Ζωγραφιά Βέργου, το διοικητικό συμβούλιο, έφοροι τμημάτων και οι προπονητές του συλλόγου εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές/τριες χωρίς τραυματισμούς και καλή πρόοδο στα μαθήματα τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]