Κοινωνία

Αθρόα υπήρξε η προσέλευση στην 76η εθελοντική αιμοδοσία του «Α.Τρύφωνος» Γουμένισσας

Την 76η εθελοντική αιμοδοσία του διενήργησε την Κυριακή 11.10.20 ο λαογραφικός και πολιτιστικός σύλλογος Γουμένισσας «Άγιος Τρύφων, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς, το οποίο διέθεσε την σχετική κινητή μονάδα.

Η αιμοδοσία διενεργήθηκε στο εντευκτήριο του συλλόγου, με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων γιά τον νέο κορωνοϊό, και η προσέλευση υπήρξε αθρόα, ενώ αιμοδότησαν αρκετά νέα μέλη, με επακόλουθο την αύξηση του αποθέματος της τράπεζας αίματος του συλλόγου.

 

Ο πρόεδρος Αστέριος Τάτσης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του «Αγίου Τρύφωνος» Γουμένισσας ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και προσέφεραν αίμα, αλλά και αυτούς που ήρθαν και δεν μπόρεσαν να δώσουν, τους χορηγούς και όλους όσους είχαν συμβολή στην επιτυχία της αιμοδοσίας, καθώς επίσης το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς γιά την άψογη συνεργασία τους», αναφέρεται σε ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]