Πολιτισμός

Αθρόα η προσέλευση κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις των «Πολυκαστρινών»


Ολοκληρώθηκαν τα 33α «Πολυκαστρινά» των οποίων οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από τις 24 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου. Η δεύτερη εβδομάδα των εκδηλώσεων περιείχε δράσεις αφιερωμένες σε μαθητές με πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα. Την Τρίτη 2.6.15 οι μαθητές των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης, που λειτουργούν στον δήμο με τη μέριμνα της κοινωφελούς επιχείρησης, παρουσίασαν μία πολύ ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση ενώ ακολούθησε επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον αθλητικό σύλλογο «Αλέξανδρος».
Την επομένη, τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος παρουσίασαν παιχνίδια και κατασκηνωτικές δραστηριότητες και η καλοκαιρινή βραδιά ολοκληρώθηκε με το μουσικό αφιέρωμα του Άρη Λιβανού σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες.
Ο αθλητικός σύλλογος «Σάρισα» παρουσίασε μία ακόμα επίδειξη δυναμικών και πολεμικών τεχνών την Πέμπτη 4.5.15.
Την Παρασκευή, ημέρα αφιερωμένη στο περιβάλλον και την προστασία του, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου με την καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Ελευθερία Παπαχρήστου να ενημερώνει και να προτρέπει τους μικρούς μαθητές να ανακυκλώσουν και να προστατεύσουν με κάθε τρόπο το φυσικό μας περιβάλλον. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με χορευτικές επιδείξεις των μαθητών και μαθητική συναυλία του Ωδείου.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το Σάββατο6 και την Κυριακή 7.6.15 με παρουσιάσεις και συναυλίες των παιδιών των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης του δήμου Παιονίας.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα