Κοινωνία

Αθρόα προσέλευση στην 16η εθελοντική αιμοδοσία των φορέων του Άσπρου

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν στις 4 Φεβρουαρίου από την επανίδρυση της τράπεζας αίματος Ασπρου με την συνεργασία όλων των φορέων του οικισμου και της τράπεζας αίματος των «Ακριτών» Πολυκάστρου και με υπεύθυνο συντονισμού τον επίτιμο πρόεδρο των «Ακριτών» Βασίλη Αθανασιάδη.
Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας διενεργήθηκαν 16 αιμοδοσίες στον Ασπρο και χορηγήθηκαν 386 φιάλες αίματος γιά τις ανάγκες 154 ασθενούντων συνανθρώπων μας από Ασπρο και Αξιοχώρι.
Το Σάββατο 31.1.15 στο πολιτιστικό κέντρου του Ασπρου διενεργήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 16η αιμοδοσία των μελών της τράπεζας αίματος του οικισμού. Προσήλθαν και αιμοδότησαν 29 εθελοντές μεταξύ των οποίων οκτώ νέα μέλη, που ανέβασαν τον αριθμό των μελών σε 119.

Τα αιμδοτήσαντα μέλη παλαιά και νέα είναι Καλούδης Αλεξανδρούλης, Θεοδώρα Αλίρη, Αγγελής Αναστασιάδης (Βαφειοχώρι), Αναστασία Αναστασιάδου (Αξιοχώρι), Σοφία Αναστασιάδου (Αξιοχώρι), Κώστας Αντωνάκης, Νίκος Αρσλανίδης (Εύρωπος), Κώστας Αφεντούλης (Τούμπα), Μαρία Γιώρτσου, Δημήτρης Γκαϊταρτζής, Λευτέρης Γουδαμάνης, Φίλιππος Γουδαμάνης, Δημήτρης Γρίβας, Γιώργος Ευαγγελινός, Βάια Ζήση (Αξιοχώρι), Στέργιος Καρυοφύλης, Μάλαμα Κεραμιδά, Θεόδωρος Κόκκινος, Αγάπη-Ελένη Κρητικοπούλου (Γοργόπη), Σταύρος Μάγγος, Βασίλης Μανεάδης, Κυριακή Μενεξιά, Σάββας Μενεξιάς, Χρυσούλα Πάναλη, π. Χρήστος Πατσιούρας, Απόστολος Πελτέκης, Αριστείδης Πεφάνης (Αξιοχώρι), Σμαρώ Πλιαλή, Κυριακή Χριστοδουλίδου.

Ευχαριστήριο
Οι φορείς-συνδιοργανωτές της τράπεζας αίματος Ασπρου και ο υπεύθυνος συντονισμού και διακίνησης αίματος Βασίλης Αθανασιάδης ευχαριστούν και συγχαίρουν όλα τα μέλη που προσήλθαν και αιμοδότησαν προσφέροντας αίμα-αγάπη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούν τον γιατρό Αθανάσιο Σιακαμόζη και τις κυρίες Χαρούλα Χαρτοματσίδου και Ελένη Τούλια του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς γιά την άψογη συνεργασία, τις κυρίες Σταυρούλα Γιαννακίδου (πρόεδρο ΤΚ Ασπρου), Δήμητρα Γιαννίτση, Λίνα Καρυοφυλίδου, Μαργαρίτα Κέρου, Κούλα Μενεξιά, τον Ηλία Χαρτοματσίδη και την υπεραγορά Παναγιωτίδη γιά την προσφορά αρτοσκευασμάτων (γλυκά, πίτες, αναψυκτικά κα) γιά τους αιμοδότες και τις κυρίες Δήμητρα Γιαννίτση, Λίνα Καρυοφυλίδου και Γιάννα Μενεξέ γιά την βοήθειά τους σε όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας. Τέλος θερμά ευχαριστούν το τεχνικό γραφείο του Παναγιώτη Ν. Μαυρομάτη και την «Εντυποδημιουργία» του Σάκη Χαμουρούδη γιά την κάλυψη της δαπάνης του έντυπου υλικού (αφίσσες κλπ).
Η επόμενη αιμοδοσία (17η) θα διενεργηθεί στις 30.8.15.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]