Αθλητισμός

Πανηγυρική αθώωση Βασίλη Χατζηαποστόλου

Το τριμελές εφετείο Αθηνών έκρινε αθώο τον Βασίλη Χατζηαποστόλου και τα άλλα διοικητικά στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), που είχαν παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία της απιστίας.

Η κατηγορία αφορούσε στην εκ μέρους της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, μέλος της οποίας και ο κ.Χατζηαποστόλου, ακολουθηθείσα διαδικασία πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων γιά έξι αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2004-05.

Το δικαστήριο, η απόφαση του οποίου ελήφθη επί της ουσίας, και όχι λόγω παραγραφής του αδικήματος, έκρινε ότι στην περίπτωση τηρήθηκαν όλα τα υπό του νόμου προβλεπόμενα, με την επιτροπή να επιλέγει την πλέον συμφέρουσα προσφορά, εκεί που άλλες ήταν κατώτερες της αντίστοιχης της περιόδου 2003-04.

Εν προκειμένω, αν υπήρχαν διαφωνίες, αυτές θα έπρεπε να στραφούν από τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς κατά του πλειοδοτήσαντος, και όχι κατά της ΕΠΟ.

Μετά την ανωτέρω απόφαση, ο κ.Χατζηαποστόλου μπορεί να έχει και πάλι ενεργό ανάμιξη στα του ελληνικού ποδοσφαίρου και οποιουδήποτε άλλου χώρου.

“Έλαμψε η αλήθεια”
Σε επικοινωνία του με τον “Μαχητή” μετά την ανωτέρω αθωωτική απόφαση, ο μακροβιώτερος πρόεδρος στην ιστορία της ΕΠΣ Κιλκίς και επί μακρόν διοικητικός σύμβουλος της ΕΠΟ τόνισε τα εξής:

“Έλαμψε η αλήθεια. Αισθάνομαι πλήρως δικαιωμένος. Η όλη ιστορία αποδείχθηκε προσωπικός διωγμός βασισμένος σε λανθασμένα και εξυπηρετούντα σκοπιμότητες βουλεύματα, με υπαιτιότητα του πρώην υφυπουργού αθλητισμού κ.Κοντονή.

Εκείνο, το οποίο έχει μεγαλύτερη σημασία γιά εμένα, είναι ότι αποκαθίσταται το όνομά μου στην κοινωνία του Κιλκίς, κάτι που είχα μεγάλη ανάγκη και έγνοια, καθώς σε κανένα άλλο τόπο και χώρο δεν είχα και δεν έχω να λογοδοτήσω γιά τίποτε.

Με ήσυχη την συνείδηση και με τα “φτερά”, που μου δίνει η δικαίωση, παραμένω ακλόνητος στις “επάλξεις” του ελληνικού και του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]