Αθλητισμός

«Αθλος»: Μιάμιση δεκαετία παρών στα αθλητικά δρώμενα του Κιλκίς

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15.2.20, στο συνεδριακό κέντρο, το μεν πρωί η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Αθλου Κιλκίς, το δε βράδυ η τελετή απονομής ζωνών στα αθλούμενα μέλη του συλλόγου.

Στην πρωινή εκδήλωση τον πλακούντα ευλόγησε ο αιδεσιμώτατος π. Κωνσταντίνος Κουτρής, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο προστίθενται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«… Προβλήθηκαν βίντεο και φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές στιγμές του «Αθλου», ενώ δόθηκαν ιδιαιτέρως σημαντικές πληροφορίες για τον σύλλογο από την ίδρυσή του έως σήμερα, για το υψηλό επίπεδό του και για τον προπονητή και ιδρυτή του συλλόγου Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη, ο οποίος κατέχει την ειδική άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή σε όλα τα αναγνωρισμένα αθλήματα πολεμικών τεχνών, που καλλιεργεί ο σύλλογος, από την Γ.Γ.Α., στις αναγνωρισμένες ομοσπονδίες πολεμικών τεχνών παγκοσμίως, κάτι που τον καθιστά μοναδικό προπονητή πανελληνίως…».

Στην βραδινή τελετή απονομής των ζωνών, «έλαμψαν» τα συγκροτήματα του συλλόγου τα προερχόμενα από τα αντίστοιχα τμήματα, δηλαδή συγχρόνου χορού, παραδοσιακών χορών του Πόντου και μουσικοκινητικής αγωγής, που λειτουργούν στο πλαίσιο του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ). Όλα τα συγκροτήματα προσέφεραν ξεχωριστές στιγμές, δημιουργώντας μιάν ιδιαιτέρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ανάλογες εντυπώσεις απέσπασαν και οι δημιουργίες παιδιών των τμημάτων εικαστικών, κοπτικής – ραπτικής και πλεξίματος, που εκτέθηκαν στο κυλικείο του συνεδριακού κέντρου, ενώ για τα πλούσια κεράσματα φρόντισε το τμήμα μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής.

Και από τις δύο εκδηλώσεις αναδείχθηκαν η πορεία και το έργο του Αθλου στα δεκαπέντε χρόνια παρουσίας του στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του Κιλκίς, που οδήγησαν στην καταξίωσή του όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου αφιέρωσαν και τις δύο εκδηλώσεις στα αθλούμενα μέλη που με κόπους, αστείρευτη διάθεση, συνεχή προσπάθεια και ήθος ανέδειξαν τον Αθλο σε αξιοσημείωτο αθλητικό μέγεθος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς