Αθλητισμός

Σε καλό «δρόμο» τα στελέχη κικ μπόξιν του Άθλου Κιλκίς

Διασυλλογικοί αγώνες κικ μπόξιν εκπαιδευτικού χαρακτήρα, για όλες τις κατά ηλικία κατηγορίες, διεξήχθησαν την Κυριακή 12.11.17, στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνίας (Διαβατών) Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών και αθλητριών από όλη την Βόρειο Ελλάδα.

Ανάμεσά τους και εννέα του Άθλου Κιλκίς, που πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Συγκεκριμένα αγωνίσθηκαν στο χαμηλό λάκτισμα ο Σύμος Ανανιάδης (16,54κ.) και στο ελαφρό λάκτισμα οι Αναστασία Αϊβαζίδου (15,50κ.), Κλεόβουλος Κυριακίδης (17,80κ.), Ελισάβετ Σιταρίδου (14,76κ.), Γεράσιμος Γεωργιάδης (16,85κ.), Νίκος Αποστολίδης (22,60κ.), Σωτήρης Κηπουρός (17,64κ.), Στέφανος Καραπαναγιωτίδης (14,70κ.) και Ηλίας Παπαγεωργίου (12,80κ.).

Ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση όλων ανεξαιρέτως των στελεχών του Άθλου, υπογραμμίζοντας την χρησιμότητα τέτοιων αγώνων στον εμπλουτισμό της πείρας τους και στην ενίσχυση των δυνατοτήτων τους, δηλαδή δύο βασικών παραγόντων στην εξέλιξη και πρόοδό τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα