Αθλητισμός

«Χρυσοί» στο κύπελλο Ελλάδος τέκβον-ντο Τσαρτσάλης και Σαμαράς του Άθλου Κιλκίς

Παρουσία πλήθους θεατών διεξήχθησαν το τριήμερο 17,18 και 19.11.23,στον Πολύγυρο, οι αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος τέκβον-ντο, σε όλες τις κατηγορίες.

Σ’ αυτούς συμμετέσχε ο Άθλος Κιλκίς με οκτώ στελέχη, με απολογισμό δύο χρυσών μεταλλίων, πέντε τιμητικών θέσεων και μιάς απόσυρσης εξαιτίας τραυματισμού.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Τσαρτσάλης (+87κ. ανδρών) και Ελευθέριος Σαμαράς (+78κ. εφήβων).

Πέντε στελέχη, οι Αναστασία Πουντζουκίδου (42κ. κορασίδων), Μιχαήλ Πουντζουκίδης (+65κ. παίδων), Δημήτρης Καναρόπουλος (+65κ. παίδων), Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης (53κ. παίδων) και Άγγελος Διγώνης (37κ. παίδων) κατέλαβαν θέσεις μεταξύ τέταρτης και έκτης.

Τέλος, η Κατερίνα Γκουγκουσίδου (55κ. νεανίδων) αποσύρθηκε εξαιτίας τραυματισμού.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης είπε, ότι οι εμπειρίες, που αποκόμισε ο κάθε αθλητής από αυτήν την διοργάνωση «θα βοηθήσουν, ώστε να συνεχίσει με μεγαλύτερο πείσμα και ζήλο, για να φτάσει εκεί όπου έχει στοχεύσει». Δήλωσε δε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών, «που έδειξαν το υψηλό επίπεδο της αγωνιστικής τους κατάστασης».

Οι Τσαρτσάλης και Σαμαράς εξασφάλισαν θέση, καθένας στην κατά ηλικία κατηγορία του, στο κλιμάκιο επιλέκτων αθλητών Βορείου Ελλάδος για το 2024

Περισσότερα
Δείτε ακόμα