Αθλητισμός

Στελέχη του Άθλου ικανοποίησαν στο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών

Ικανοποίησαν με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά τους τα στελέχη του Άθλου Κιλκίς, που έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικού χαρακτήρα ενδέκατο πανελλήνιο και συγχρόνως έβδομο διεθνές φεστιβάλ αθλημάτων προερχομένων από πολικές τέχνες, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν την Κυριακή 18.11.18, στο «Παλατάκι» του ΠΑΟΚ, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Και τα έξι στελέχη του Άθλου σημείωσαν νίκη στους αγώνες τους, παρασιάζοντας εμφανή σημεία αγωνιστικής και τεχνικής βελτίωσης αλλά και εμφανώς περισσότερη πείρα στις κινήσεις τους.

Συγκεκριμένα αγωνίσθηκαν και νίκησαν, όλοι στο αγώνισμα του ελαφρού λακτίσματος, οι Χαράλαμπος Ασίκης (93κ.-εφήβων), Τάσος Σιδηρόπουλος (83κ.-εφήβων), Σαββίνα Σταμπολίδου (48κ.-παγκορασίδων), Έλενα Ασλανίδου (79κ.-νεανίδων), Σπύρος Κυριαζίδης (60κ.-παίδων) και Κλεόβουλος Κυριακίδης (80κ.-ανδρών, εφήβων).

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση όλων των αθλητών εξέφρασε ο προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, «χωρίς να υστερήσει κανείς σε σχέση με το τωρινό επίπεδό του και την πείρα του», όπως δήλωσε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα