Αθλητισμός

Αθλητής του κικ μπόξιν πρώτος στον λαϊκό δρόμο 5.000μ. Κιλκίς

Την έντονη ικανοποίηση των ιθυνόντων του Άθλου Κιλκίς προκάλεσε η επιτυχία του αθλητή του συλλόγου στο κικ μπόξιν Κώστα Φωτιάδη να τερματίσει πρώτος στον λαϊκό αγώνα ορεινού δρόμου 5.000μ., στο πλαίσιο του ημιμαραθωνίου Κιλκίς, που διεξήχθη την Κυριακή 3.5.15 σε διαδρομές επί του λόφου Α.Γεωργίου και του δυτικού περιφερειακού δάσους.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«….Η συμμετοχή των αθλητών αλλά και του κόσμου ήταν ικανοποιητική και σε όλες τις ηλικίες. Από τον Αθλο Κιλκίς συμμετέσχε ο αθλητής του κικ μπόξιν Κωνσταντίνος Φωτιάδης, που πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον δρόμο 5000μ. ανδρών τερματίζοντας στην πρώτη θέση και κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
Μία εμφάνιση που δείχνει ότι οι αθλητές του κικ μπόξιν όταν είναι καλά προετοιμασμένοι μπορούν να αντεπεξέλθουν και στις απαιτήσεις αθλημάτων, που εντάσσονται στην γενική προετοιμασία τους στο τομέα της φυσικής κατάστασης.
Ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης και ο έφορος Αναστάσιος Μουτσάκης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιά την επιτυχία του Κωνσταντίνου Φωτιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον ως ενδεικτική του επιπέδου της αγωνιστικής ετοιμότητάς του εν όψει των υποχρεώσεών του στο …κυρίως άθλημά του, του κικ μπόξιν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]