Αθλητισμός

Τα τελευταία νέα με …«μια ματιά» στην α1 ΕΠΣ Κιλκίς

-Ο Κώστας Νικολαϊδης, με πρόσφατη θητεία στις εθνικές κατηγορίες και στον Αιγινιακό, ανέλαβε την προπονητική καθοδήγηση του ιστορικού Κιλκισιακού.
Σε ομάδα της Χαλκίδας θα συνεχίσει ο μέσος Κώστας Μόνης, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.

-Αμφίβολη η επιστροφή του Μιχάλη Κεσίδη στην Κρηστώνη. Παραμένει στην Ρόδο γιά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ίσως παραμείνει γιά όλη την χρονιά στο νησί των Ιπποτών.
Τρεις τουλάχιστον μετεγγραφικές προσθήκες θα πραγματοποιήσουν οι διοικούντες της Κρηστώνης μέσα στον Οκτώβριο.

-Νέο πρόσωπο στο Βαφειοχώρι ο Γεωργιανός μέσος Τεϊμουράζ Τσινταραούλι. Λόγω αγωνιστικών αδυναμιών της ομάδας, θα γίνουν και άλλες κινήσεις ενίσχυσης.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή στο Βαφειοχώρι. Ο τωρινός Νίκος Παρδάλης θα διατηρήσει μόνο την ποδοσφαιρική ιδιότητα.

-Γιά 45 ημέρες προετοιμασίας ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός Νίκος Μαβίδης, είχε το πρόσταγμα στην Γουμένισσα. Λόγω της ιδιότητάς του ως γυμναστή καθηγητή, δεν κατάφερε να πάρει απόσπαση στον νομό Πέλλας και «καθηλώθηκε» στην Ζάκυνθο. Στα πρώτα τρία παιχνίδια κυπέλλου και στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η ομάδα πορεύθηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Πεχλιβάνη. Από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός. Επικρατέστερος είναι ο παλιός σπουδαίος μέσος του Κιλκισιακού Γιώργος Κεμπάπης, με πάμπολλα περάσματα κατά το παρελθόν από την Γουμένισσα και πολυετή θητεία στο Πάικο.
Αποχώρησαν οι δύο τερματοφύλακες Στάθης Τσερκετζίδης και Νίκος Λάμπρου.

-Στο Πολύκαστρο επέστρεψε ο τερματοφύλακας Νίκος Λάμπρου, μετά από ένα σύντομο πέρασμα λίγων εβδομάδων στην Γουμένισσα.

-Ταχύτατο πέρασμα από το Νέο Γυναικόκαστρο γιά τον αμυντικό Γιάννη Τσακιρίδη και τον μέσο Κώστα Τσακιρίδη, που συμφώνησαν να συνεχίσουν στην Προοδευτική Σταυροχωρίου.
Καινούργια πρόσωπα ο μέσος Μιχάλης Μιχαηλίδης από τον Απόλλωνα Μαυρονερίου και ο επιθετικός Νίκος Αρβανιτίδης από τον Ηρακλή Αργυρούπολης.

-Στην αποχώρηση του επιθετικού Νίκου Αρβανιτίδη, η Αργυρούπολη «απάντησε» με δύο προσθήκες μέσων από τον Ολυμπιακό Γαλλικού. Τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο και τον Δημήτρη Νικολαϊδη.

-Ο αμυντικός Βαγγέλης Τριγώνης εντάχθηκε στην δύναμη του Χέρσου.

-Από την Μεγάλη Βρύση αποχώρησε ο αμυντικός Αρης Αναστασιάδης.

-Παρελθόν γιά την Πλαγιά ο πολυσύνθετος Μιχάλης Δημόπουλος, που αποφάσισε να μεταναστεύσει στην Γερμανία.

-Τέσσερες ομάδες, Παλαιό Αγιονέρι, Πευκόδασος, Αξιούπολη και Επτάλοφος, δεν παρουσιάζουν κάποια σχετική ειδησεογραφία της τελευταίας στιγμής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα