Αθλητισμός

Αθλητές του Άθλου Κιλκίς σε σημαντικό σεμινάριο τέκβον-ντο

Σημαντικό σεμινάριο τεκβον-ντο στο οποίο δίδαξε ο διεθνούς φήμης προπονητής και αθλητής Ντράγκαν Γιόβιτς από το Βελιγράδι, παρακολούθησαν οι τεκβον-ντόκα του Αθλη Κιλκίς Κλεόβουλος Κυριακίδης (16 ετών), Κωνσταντίνος Τσαρτσάλης (11 ετών), Γεώργιος Νικολαϊδης (12 ετών) και Σοφία Κάτσουν (11 ετών).

Οι εργασίες του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31.1.16 στο ξενοδοχείο «Χολινταίυ Ιν» της Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από αρκετές περιοχές.
Σημειώνεται, ότι στον σύλλογο του Γιόβιτς ανήκει και η «χρυσή» ολυμπιονίκης του Λονδίνου Μίλιτσα Μάντιτς.
Μετά το πέρας τη εκδήλωσης ο προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης δήλωσε ικανοποιημένος από το επίπεδο της προπόνησης που έγινε από τον προπονητή της σερβικής ομάδας και ότι οι τεχνικές που έδειξε πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι του αθλήματος, ήταν εξαιρετικές βοηθώντας όσους αθλητές συμμετείχαν να βρουν νέους «δρόμους» γιά την απόσπαση πόντων πάνω στον αγώνα.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]