Αθλητισμός

«Πλώρη» γιά …«μακριά» «βάζει» ο Αστέρας Μεγ.Βρύσης

Την πρόσληψη του καταξιωμένου προπονητή και παλαιμάχου σπουδαίου άσσου του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου Βίκτωρα Ιωσηφίδη γιά την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε ο ιστορικός Αστήρ Μεγάλης Βρύσης.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Αραμπατζής μετά την δημιουργία ενός αξιόλογου υποβάθρου, βασιζομένου στο ντόπιο έμψυχο δυναμικό και στην σταθεροποίηση στο «προσκήνιο» της α’ κατηγορίας, ο σύλλογος θέτει γιά πρώτη φορά ύστερα από αρκετά χρόνια ως στόχο να «βάλει πλώρη» γιά …«μακριά», ήτοι γιά τον προορισμό της επιστροφής στην ανώτερη κατηγορία.
«Είναι μεν ένα δύσκολο εγχείρημα σε μία δύσκολη συγκυρία, πλην όμως όταν στην ομάδα υφίστανται σύμπνοια, πνεύμα συνεργασίας ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και πίστη στον σκοπό, τότε τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο», τόνισε χαρακτηριστικώς ο κ. Αραμπατζής.
Ήδη ο σύλλογος, πάντα προτάσσοντας το δικό του αγωνιστικό «φυτώριο» προχώρησε στις πρώτες επιλεκτικές προσθήκες, που απλώς θα ενισχύσουν την ήδη αξιοσημείωτη δυναμικότητά του και θα του προσθέσουν την απαιτούμενη γιά πρωταγωνιστικό ρόλο πείρα.
Ετσι, στην δύναμη του Αστέρος εντάχθηκαν οι Γιώργος Μαυρόπουλος από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Κώστας Ιωαννίδης από την Αναγέννηση Πλαγιάς, Αντώνης Παπαδόπουλος από την Νίκη Ευκαρπίας, Δημήτρης Δημητριάδης από τον ΠΑΟΚ Κεντρικού και Δανιήλ Ζώτος από τον Αλέξανδρο Κιλκίς.
Η προετοιμασία της ομάδας σύμφωνα με δήλωση του κ. Ιωσηφίδη, θα αρχίσει την Παρασκευή 1.8.14.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα