Κοινωνία

Πρώτη αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του ΑΠΘ η Ευρυδίκη Ασημακίδου

Σημειώνοντας την υψηλότερη ακαδημαϊκή επίδοση μεταξύ των συμφοιτητών της αποφοίτησε η Ευρυδίκη Ασημακίδου από την ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετά από τη μακρά πορεία των έξι χρόνων της ιατρικής σχολής,στην οποία εισήχθη το 2014, ολοκλήρωσε τις σπουδές της με βαθμό 9,64/10 (Άριστα).

Δυστυχώς η ορκωμοσία των τελειόφοιτων, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη στις 19 Αυγούστου αναβλήθηκε λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας και θα πραγματοποιηθεί σε ευθετότερο χρόνο, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Το επόμενο βήμα της είναι οι μεταπτυχιακές σπουδές στo πανεπιστήμιο της Ουψάλα στη Σουηδία με θέμα την ιατρική έρευνα (Medical Research), τις οποίες θα πραγματοποιήσει με υποτροφία που έλαβε απο το Ίδρυμα Λάτση.

Θα ακολουθήσει την ειδικότητα της νευροχειρουργικής και συγκεκριμένα θέλει να εξειδικευτεί περαιτέρω στην αντιμετώπιση των όγκων εγκεφάλου και στη νευροχειρουργική παίδων.

Θα κάνει την ειδικότητα στο εξωτερικό, έχοντας ως πρώτη επιλογή την Ελβετία ή εναλλακτικά την Αυστρία και τη Γερμανία.

Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Κιλκίς

Θερμά συγχαρητήρια στην Ευρυδίκη Ασημακίδου που αρίστευσε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αποφοίτησή της με την υψηλότερη βαθμολογικά ακαδημαϊκή επίδοση, μας δίνει μεγάλη χαρά και μας γεμίζει με συγκίνηση η αδιάπτωτη, η επίμοχθη προσπάθεια να κατακτήσει την Ιατρική, μια επιστήμη δύσκολη, κατεξοχήν ανθρωποκεντρική, που για να την ακολουθήσεις χρειάζεται προσωπική αφιέρωση στον συνάνθρωπο.

Η νεαρή Κιλκισιώτισσα από τις Καστανιές επιδοτεί με αισιόδοξα μηνύματα την κοινωνία μας και μας παραδίδει μαθήματα θάρρους και αρετής.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των πολιτών του δήμου Κιλκίς θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στην Ευρυδίκη Ασημακίδου η αριστεία της να αποτελέσει ισχυρή βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου των μεταπτυχιακών σπουδών της στην Ουψάλα της Σουηδίας και για νέες επιστημονικές διακρίσεις.

Θερμά συγχαρητήρια και στους άξιους γονείς για την πανάξια κόρη τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα του τμήματος στίβου του ΓΑΣΚ

Η παλιά μας πρωταθλήτρια του βάδην Ευρυδίκη Ασημακίδου, αθλήτρια του Φίλιππα Μισσαηλίδη, που το 2013 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων στα Τρίκαλα πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 5000μ. βάδην.

Υπήρξε εκ των κορυφαίων στο αγώνισμα της και οι αθλητές μου έχουν ακούσει το όνομα της καθώς τη χρησιμοποιώ πάντα ως παράδειγμα.

Άριστη μαθήτρια και κάθε μέρα στο γήπεδο.

Απόδειξη ότι αν υπάρχει θέληση και με τη δουλειά καταφέρνεις τα πάντα!

Από το τμήμα στίβου του ΓΑΣΚ να της στείλουμε τα συγχαρητήριά μας και να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα