Γενικά

Ασθενής σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ κοντά στην Έδεσσα

Σεισμική δόνηση 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο περίπου 17 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Έδεσσας και με 6,2 χιλιόμετρα εστιακό βάθος σημειώθηκε 20 λεπτά πριν τις 10 το βράδυ.

Ο σεισμός διήρκεσε δευτερόλεπτα ενώ έγινε έντονα αισθητός σε περιοχές της Έδεσσας, της Αριδαίας, των Γιαννιτσών, του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε από το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο σεισμός ήταν επιφανειακός και προκάλεσε ανησυχία σε κατοίκους, χωρίς όμως να αναφερθούν, προβλήματα.

Το φαινόμενο παρακολουθείται από τους σεισμολόγους.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]