Αθλητισμός

«Άσφαιρος» 0-0 ο Κιλκισιακός στο φιλικό με τον Εθνικό Γιαννιτσών

«Άσφαιρος» υπήρξε και στον δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας του ο Κιλκισιακός, καθώς έφερε στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς «λευκή» ισοπαλία με τον όχι καλύτερό του Εθνικό Γιαννιτσών εξ αιτίας της υστερήσεως στην τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Κιλκίς δημιούργησε και έχασε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτές των Αποστολίδη, Μπελίτσα, Παρπούτση και Νικολαίδη. Στο 31’ ο Αποστολίδης σημείωσε τέρμα, το οποίο ακυρώθηκε λόγω υποδείξεως του πάικτη σε ελεγχόμενη θέση. Για άλλη μια φορά οι προπονητές Νίκος Κωτάκης κα Σάββας Παντελιάδης χρησιμοποίησαν όλο το διαθέσιμο έμψυχο δυναμικό, με μια ενδεκάδα στο πρώτο ημίχρονο και οκτώ αλλαγές στην επανάληψη.
Η σύνθεση:
Περπερίδης, Καλόνικος, Σερταρίδης, Ματεντζίδης, Τριγώνης, Σ. Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Παρπουτσής, Μπελίτσας, Αυγγιτίδης, Αποστολίδης. Στην επνάληψη αγωνίσθηκαν οι Ν. Ζάικος, Μάντζιος, Δεληγιώργης, Ε. Κωνσταντινίδης, Τιτόπουλος, Νικολαίδης, Λύκας και Μάναλης.

Στον Κιλκισιακό ο Γ. Βέργος
Απο τον Κιλκισιακό ανακοινώθηκε η απόκτηση του κεντρικού «κυνηγού» Γιώργου Βέργου. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι, ενώ εκτελούσε και καθήκοντα προπονητή, στον Ηρακλή Αργυρούπολης, συμβάλοντας στην επιτυχή πορεία του και αναδειχθείς σε έναν απο τους κορυφαίους «εκτελεστές» του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα