Αθλητισμός

Τον ΑΣΕ Δούκα «έβγαλε» η κληρωτίδα του Κυπέλλου Διεκδίκησης τον ΓΑΣ Κιλκίς

Ήταν το μόνο «κεφάλαιο», που έλειπε από την ιστορία του ΓΑΣ Κιλκίς, σε σχέση με την μακρά συμμετοχή του στις πανευρωπαϊκές χειροσφαιρικές διοργανώσεις.
Έτσι, η κληρωτίδα των αγώνων του φετινού κυπέλλου Διεκδίκησης («Τσάλλεντ Καπ» της δεύτερης σε δυναμικότητα διοργάνωσης) ανέδειξε πρώτο αντίπαλο του ΓΑΣΚ …τον ΑΣΕ Δούκα!
Γιά πρώτη φορά, λοιπόν, η ομάδα του Κιλκίς θα συμμετάσχει σε μιάν ελληνική «μάχη» …σε ευρωπαϊκό «πεδίο»!
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 22.11.14 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, και το Σάββατο 29.11.14 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΙΣ, έδρα του ΑΣΕ Δούκα.
Σημειώνεται πάντως, και σε συνάρτηση με το πρόσφατο δημοσίευμα της «Η» σχετικώς με την αξιολόγηση του ΓΑΣΚ στην χειροσφαιρική Ευρώπη, ότι το κιλκισιώτικο συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το αθηναϊκό στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της διοργάνωσης, αφού η έως το 2011 βαθμολογία του που επιτρέπει ακόμη να περνά κατ’ ευθείαν σ’ αυτόν χωρίς δηλαδή αγώνες στον πρώτο ή στον δεύτερο.
Η άλλη ελληνική ομάδα που συμμετέχει στην ίδια διοργάνωση ο Ποσειδών Λουτρακίου, κληρώθηκε με την σερβική Ράντνιτσκι Κραγκούγεβατς.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν τις ίδιες ημερομηνίες, με τον πρώτο στο Κραγκούγεβατς και τον δεύτερο στο Λουτράκι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]