Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ας έχει την ανάλογη συνέχεια

Χρειάσθηκε η παρέμβαση του περιβαλλοντικού φορέα «Προστάτευε την γειτονιά σου» («Save your hood») και η δημοσιοποίηση της δραστηριότητάς της από τον «Μαχητή», για να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι αρμόδιοι και να καθαρισθεί από παντός είδους ρύπους η βορειοανατολική περιοχή ου λόφου Αγίου Γεωργίου του Κιλκίς και να ανακτήσει ευπρεπή αισθητική «εικόνα».

Η φωτογραφική σύγκριση του πριν με το μετά «τα λέει όλα».

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μικρές εστίες ρύπανσης, που, γιά να εξαλειφθούν, είναι αναγκαίες μερικές ακόμη παρεμβάσεις, για τις οποίες δεν απαιτούνται ούτε ο κόπος ούτε ο χρόνος, που απαιτήθηκαν για την αποκομιδή του κυρίου όγκου των απορριμμάτων και μπάζων.

Από εκεί και πέρα θα είναι πιο εύκολη και η μέριμνα απλώς για την αποτροπή νέας ρύπανσης.

Αφού, λοιπόν, έγινε η αρχή, ας έχει την συνέχεια, την οποία πρέπει να έχει κάθε πρωτοβουλία επ’ αγαθώ του κοινωνικού συνόλου του τόπου και επ’ ωφελεία του περιβάλλοντός του.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]

Δείτε ακόμα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]