Γενικά

«Σήφης» το νέο εκλεκτό κόκκινο κρασί του κτήματος Αρχοντάκη

Και το όνομα αυτού «Σήφης». Έτσι ονομάζεται ο ερυθρός οίνος νέας εσοδείας (2012-13) του κτήματος Αρχοντάκη, τον οποίο παρουσίασε η οικογένεια Αρχοντάκη στις θαυμάσιες οινοποιητικές εγκαταστάσεις της στην Αξιούπολη.
Η σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12.12.13 παρουσία εκπροσώπων αρχών και φορέων και πλήθος κόσμου, σε μιάν ακόμη επιβεβαίωση της συνεχώς διευρυνόμενης φήμης του συγκεκριμένου κρασιού.
Πρόκειται γιά εκλεκτό κόκκινο κρασί που συγκαταλέγεται στα «επώνυμα» του νομού με έλεγχο, τυποποίηση και επισήμανση δηλωτικές της ποιότητάς του, και με το οποίο η οικογένεια Αρχοντάκη συνεχίζει την λαμπρή παράδοσή της, έχοντας γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Αξιούπολης αλλά και σε όλο τον νομό και πέραν των ορίων αυτού.
Με το πλούσιο άρωμα και την υπέροχη γεύση του ο ερυθρός οίνος Αρχοντάκη τελευταίας εσοδείας «κέρδισε» τους πολυάριθμους παρευρεθέντες στην εκδήλωση, η οποία εξελίχθηκε σε …τελετή μύησης στα «μυστικά» του καλού κρασιού, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα