Κοινωνία

Αρχίζουν τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης στο κολυμβητήριο «Γεώργιος Γίτσος» Ευρώπου

Από τον δήμο Παιονίας εκδόθηκε το ακόλουθο, ενημερωτικό δελτίο:

«Την Τρίτη 29.6.21 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης στο κολυμβητήριο “Δήμαρχος Γεώργιος Γίτσος» Ευρώπου από την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Παιονίας.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ γιά την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του νέου κορωνοϊου σχετικώς με την λειτουργία, χρήση των κολυμβητηρίων και τις μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς, η παραμονή στους χώρους του κολυμβητηρίου και η συμμετοχή των παιδιών στα μαθήματα θα γίνεται ως εξής:

➢ Όλα τα παιδιά κατά την προσέλευσή τους στην είσοδο του κολυμβητήριου θα υποβάλλονται σε θερμομέτρηση από υγειονομικό προσωπικό και παράλληλα θα γίνεται έλεγχος για άλλα συμπτώματα πυρετό, βήχα κτλ.

➢ Θα πρέπει να φέρουν και να παραδίδουν βεβαίωση εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού αρνητικού τεστ (σελφ τεστ) κάθε Δευτέρα από το self –testing.gov.gr. εκτυπωμένη ή σε αποτύπωση σε κινητό τηλέφωνο.

➢ Θα τηρείται αυστηρώς ο επιτρεπόμενος αριθμός παιδιών γιά την ταυτόχρονη χρήση του κολυμβητηρίου.

Παρακαλούνται οι γονείς, σε περίπτωση που τα παιδιά τους παρουσιάσουν συμπτώματα, πυρετού, βήχα, εμετού, κεφαλαλγία, καταρροής καθώς και αν υπάρχει ιστορικό επαφής τις τελευταίες 14 ημέρες με επιβεβαιωμένο κρούσμα να ενημερώνουν την υπηρεσία μας, στο τηλ.2343350633 και να μην φέρνουν τα παιδιά στα μαθήματα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα