Γενικά

Οι προετοιμασίες γιά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Κιλκίς

Από την αντιδημαρχία πολιτισμού του δήμου Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη …«εύγλωττη» σε σχέση με το περιεχόμενό της, ανακοίνωση:

«Πριν ακόμη ο Δεκέμβρης …«σκάσει μύτη» ο δήμος Κιλκίς ξεκίνησε πυρετώδεις προετοιμασίες για το πέμπτο κατά σειρά Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

Μια από τις κορυφαίες ετήσιες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς, που φέτος θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρώσει τα πολυποίκιλα δρώμενα του την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, με «χάπενιν» για όλη την οικογένεια και κεράσματα και δώρα για τους επισκέπτες του.

Πλούσια θα χαρίζονται αγάπη, χαμόγελα και αγκαλιές με τον αγαπημένο των παιδιών Αι-Βασίλη.

Γεμάτο εκπλήξεις…..τα μυστικά μας θα σας τα αποκαλύπτουμε σιγά-σιγά…

Το φετινό μας πρόγραμμα, πέρα από τη λειτουργία των καθιερωμένων θεματικών σπιτιών, του Άι Βασίλη, των κατασκευών και τεχνολογίας, του παραμυθιού, της ζωγραφικής προσώπου, του τσαγιού και της εορταγοράς θα σας διασκεδάσει με πολλές υπαίθριες πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις (συναυλίες, εμφανίσεις παιδικών χορωδιών, ψυχαγωγικές παραστάσεις, θεατρικά παιχνίδια κ.α.).

Κοντά στον δήμο Κιλκίς είναι οι τοπικοί φορείς, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., το ειδικό σχολείο Κιλκίς, το Κ.Κ.Σ., αλλά και οι διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, ο εμπορικός σύλλογος.

Ευπρόσδεκτη κάθε εθελοντική συμμετοχή και καλούμε κοντά μας παλιούς και νέους εθελοντές.

Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισσες ετοιμασθείτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και αγκαλιά για δεκατρείς ημέρες. Ελάτε να στηρίξουμε και φέτος, δυναμικά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς και να αλλάξουμε την ατμόσφαιρα της πόλης…

Έχουμε κι άλλα να σας αποκαλύψουμε! Λίγη υπομονή!

Επί του παρόντος ………δουλειά».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας