«Αρχές και αξίες»

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ανάμεσα σε αυτούς, που συναντήσαμε στην τυπική διαδικασία εκλογής του νέου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, ήταν και η παλιά δόξα του Αρεως Θεσσαλονίκης και εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ντίνος Κούης.

Ολίγον διαφορετικός, βεβαίως, απ’ ό,τι τον είχαμε συνηθίσει στα γήπεδα, φορώντας την φανέλλα με τον αριθμό 8, αλλά πάντα προσηνής και καλόκαρδος έτοιμος να μιλήσει γιά την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο και τον αγαπημένο σύλλογό του, τον Άρη.

Απ’ ό,τι καταλάβαμε, πάντως, ο ίδιος «ψηφίζει» ….Κάλλα γιά την διοίκηση του πολύπαθου συλλόγου, που εφέτος αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της γ’ εθνικής κατηγορίας, εκτιμώντας την σοβαρή στάση του στην περίοδο της διοίκησής του και της πλήρους αξιοπιστίας του στα οικονομικά θέματα.

«Αρχές και αξίες, που όπου τις βρίσκεις πρέπει να τις υποστηρίζεις» όπως χαρακτηριστικώς τόνισε.

Περισσότερα

Δεν το(ν)… βλέπουν;

Μα είναι να απορεί κανείς γιά το πόσο … «δυσκολεύονται» Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου και δήμος Κιλκίς, να βρουν […]

Φωτοσχόλιο

Από την ενημερωτική εκδήλωση της Αγροδιατροφικής στο Πολύκαστρο

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]

Δείτε ακόμα