Γενικά

Αρχαιρεσίες στην ένωση φοροτεχνικών ελευθέρων επαγγελματιών Κιλκίς

Αρχαιρεσίες γιαα την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και των αντιπροσώπων στην πανελλήνια ομοσπονδία θα διενεργηθούν στην ένωση φοροτεχνικών ελευθέρων επαγγελματιών Κιλκίς (ΕΦΕΕΚ).

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην αίθουσα “Βασίλειος Σεργιαννίδης” του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς, με ώρα έναρξης 5 το απόγευμα.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Κ. με ομόφωνη απόφασή του, της 12-09-2018, σας καλεί να συμμετάσχετε στην ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Ένωσής μας την 19η Οκτωβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, οδός Τσιρογιάννη 3 Κιλκίς, με τα παρακάτω

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ. για την προηγούμενη χρήση.
2. Οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. και έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή εκλογών, στο Κιλκίς για ανάδειξη Δ.Σ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού για τη συγκρότηση απαρτίας πρέπει να παρευρίσκεται το 1/2 των ταμειακώς ενήμερων μελών της Ένωσής μας. Διευκρινίζεται ότι ταμειακώς ενήμερα είναι τα μέλη που έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του τρέχοντος έτους 2018.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]