Κοινωνία

Αρτοκλασία και μνημόσυνο ενόψει της εορτής του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου

Το διοικητιικό συμβούλιο του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
«ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» σας προσκαλεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 09.30 π.μ. στην αρτοκλασία και στο μνημόσυνο που θα τελέσει στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη) Κιλκίς ενόψει της εορτής του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου, προστάτη του συλλόγου.

Καλεί επίσης όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του νομού μας, ποντιακούς και μη, να τιμήσουν και να συνεορτάσουν τον Άγιο της Τραπεζούντας ο οποίος μαρτύρησε μαζί με τρεις ακόμη αθλητές, τον Κανίδιο, τον Ουαλεριανό και τον Ακύλα σε δύσκολους καιρούς στην χιλιοβασανισμένη γη του Πόντου.

“Ο Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος ευχόμαστε να δίνει δύναμη όχι μόνο στα μέλη του συλλόγου μας αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που μας στηρίζετε και υποστηρίζετε ώστε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας” καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]