Πολιτική

«Αρπάχθηκαν» στο ΔΣ Κιλκίς Α.Αναστασιάδου – Δ.Κυριακίδης επί του προϋπολογισμού

Στην οικονομική επιτροπή είχε δηλώσει, εκπροσωπώντας τον συνδυασμό της «Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του πολίτη», ότι υπερψηφίζει τον προϋπολογισμό του δήμου Κιλκίς έτους 2020.

Όμως, κατά την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Τρίτης 26.11.19, με μοναδικό θέμα την συζήτηση επί του προϋπολογισμού και έγκρισή του, η δημοτική σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας Ελένη (Λένα) Αναστασιάδου ετάχθη κατά του προϋπολογισμού, προκαλώντας την αντίδραση του δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος στηλίτευσε την πλήρη μεταστροφή της.

Αιτιολογώντας την «στροφή 180 μοιρών», η κ. Αναστασιάδου επικαλέσθηκε ασυνέπεια της διοίκησης του δήμου σε ό,τι αφορά σε θέματα προσωπικού (προσλήψεις, μετακινήσεις κλπ), ενώ οι τόνοι «ανέβηκαν» ακόμη περισσότερο, όταν για το ίδιο θέμα η δημοτική αρχή δέχθηκε τα «πυρά» και του επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του πολίτη» Δημήτρη Αγαθόπουλου.

Η ένταση κορυφώθηκε, όταν, κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης η κ. Αναστασιάδου στράφηκε προς την πλευρά της παρισταμένης δημοσιογράφου Μαίρης Τσοτσάκη και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με βαρύτατες «αιχμές» εναντίον της, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της αλλά και την οργή του Δημήτρη Κυριακίδη, που όχι μόνο κάλυψε πλήρως την κ. Τσοτσάκη αλλά και εξαπέλυσε και ο ίδιος «μύδρους» κατά της κ. Αναστασιάδου.

Τον «επίλογο» σ’ αυτήν την «διένεξη» τον «έγραψε» το οριστικό «όχι» του συνδυασμού του κ. Αγαθόπουλου στον προϋπολογισμό του δήμου έτους 2020, κατά την διενεργηθείσα μετά την ολοκλήρωση της επεισοδιακής συζήτησης ψηφοφορία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]