Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αρνούμαστε ταύτιση με τους άσχετους

Εδώ και καιρό παρατηρείται το νοσηρό φαινόμενο, φορείς του Δημοσίου, της αυτοδιοίκησης αλλά και του ιδιωτικού τομέα να προσκαλούν επισήμως σε συνεντεύξεις Τύπου, άτομα, που …δεν έχουν καμμία σχέση με τον Τύπο και γενικώς τα μέσα ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο εξομοιώνουν τους εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης με άτομα, που αντιποιούνται αυτήν την ιδιότητα, νομιμοποιούν την παρανομία και «βάζουν πλάτη» στον αθέμιτο ανταγωνισμό και «παρασιτισμό», αν δεν τον αναγνωρίζουν πλήρως.

Στο εξής, λοιπόν, όποτε σε συνέντευξη Τύπου οποιουδήποτε των προαναφερθέντων φορέων προσκαλείται επισήμως ως εκπρόσωπος Τύπου άτομο άσχετο με τον Τύπο, το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» δεν θα εκπροσωπείται, ενώ δεν θα δημοσιεύει οποιαδήποτε ανακοίνωση, που να σχετίζεται με το περιεχόμενο τέτοιων συνεντευξέων Τύπου.

Είναι η ηπιότερη αντίδραση, που θα μπορούσε να εκδηλώσει σε φαινόμενα πδοπάτησης όχι μόνο της δεοντολογίας αλλά και της νομιμότητας.
Η διεύθυνση

Περισσότερα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]

Δείτε ακόμα