Πολιτική

Αρνητικά στον κορωνοϊό όλα τα δείγματα των κατοίκων της Γοργόπης

Αρνητικά στον κορωνοϊό ήταν και τα εννέα δείγματα των κατοίκων της Γοργόπης τα οποία ελέχθησαν μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στην περιοχή και αφορούσαν τα άτομα με τα οποία είχε έλθει σε επαφή.

Τα σχετικά δείγματα εδόθησαν οικειοθελώς από πέντε εξ αυτών ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα με βάση τις οδηγίες των υπευθύνων του ΕΟΔΥ και του νοσοκομείου Γουμένισσας.

Άπαντες, μαζί με ένα ακόμη άτομο νεαρής ηλικίας, που και αυτός είχε έλθει σε επαφή με την ηλικιωμένη θετική στον ιό, συνεχίζουν την επιτηρούμενη απομόνωση τους στα σπίτια τους με βάση το σχετικό πρωτόκολλο και όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Η επίσημη ανακοίνωση, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την ανακούφιση στην τοπική κοινωνία, που είχε αναστατωθεί το τελευταίο διάστημα, όταν και είχε γνωστοποιηθεί το πρώτο κρούσμα στην περιοχή της Παιονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]