Πολιτισμός

Με μια περιεκτική εκδήλωση τίμησε η «Αρμονία» την «Ημέρα της Μητέρας»

Την παράδοση να τιμά με τον προσήκοντα σεβασμό και λαμπρότητα την Ημέρα της Μητέρας κράτησε την Κυριακή 14.5.17 η «Αρμονία» με μία περιεκτικη εκδήλωση.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτιο αναφέρονται τα εξής:

«Στην μια κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς, μια ξεχωριστή εκδήλωση για την Μάνα.

Μανούλες όλων των ηλικιών συνοδευόμενες από πατέρες και παιδιά τίμησαν με την παρουσία τους τη μητέρα.

Η ομιλήτρια Μαίρη Μαργαριτίδου – Σαββίδου, νέα μανούλα, συγκίνησε με την απλότητα και την γλυκύτητα των λόγων της και καταχειροκροτήθηκε.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση και βράβευση των οικογενειών Ελένης και Χαράλαμπου Τσιρογιάννη, Μαργαρίτας και Αχιλλέα Βελισσαρίδη. Τιμήθηκαν από το Σύλλογό μας και από όλους τους συμπολίτες μας για το περίσσευμα αγάπης και ευαισθησίας που επέδειξαν βάζοντας στη ζωή τους τρία πανέμορφα παιδιά.

Ποίημα για τη θετή μητέρα απήγγειλε η Φανούλα Βασιλειάδου. Στην εκδήλωση συμμετέσχον χορευτικά τμήματα του συλλόγου με χορούς από όλη την Ελλάδα ενθουσιάζοντας το κοινό που χειροκροτούσε ασταμάτητα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κόσμος απόλαυσε εκλεκτά εδέσματα (αλμυρά, γλυκά, αναψυκτικά), προσφορά της επιχείρησης ζαχαροπλαστικής της οικογένειας Πέτρου Θεοδωρίδη από την Ευκαρπία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]