Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αρκεί να… διαβάζουν “Μαχητή” πιο μπροστά!

Κανείς δεν αμφισβητεί το ότι η παρέμβαση του Γεωργαντά βοήθησε στο να λειτουργήσουν τα αυτονόητα στον δήμο Παιονίας γύρω από την φοίτηση μαθητών της πρώτης τάξης του γυμνασίου από τρίτες χώρες στα σχολεία της περιοχής.

Αρκεί βεβαίως πιο μπροστά να έχει διαβάσει τα σχετικά δημοσιεύματα του “Μαχητή” όπου μετ’ επιτάσεως και επανειλημμένως είχαμε επισημάνει τον καταλυτικό ρόλο της εν λόγω παραμέτρου.

Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε μία από τις σχετικές αναφορές στον “Μαχητή” της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου πολύ πρίν την παρέμβαση του υφυπουργού.

Κρίσιμο, βεβαίως, γιά τις εξελίξεις παραμένει αυτό, που έχει τονισθεί στα προηγούμενα σχετικά δημοσιεύματα του “Μαχητή” και σχετίζεται με τον πραγματικό αριθμό των παιδιών από την δομή, τα οποία θα προσέλθουν να φοιτήσουν στην πρώτη τάξη του γυμνασίου Αξιούπολης, καθώς αυτός παρουσιάζει με βάση την περυσινή ανάλογη εμπειρία πολύ μεγάλη απόκλιση, αλλά που γιά λόγους, οι οποίοι σχετίζονται με την επιβολή απαγόρευσης εξόδου στους διαμένοντες στην δομή ετούτη την περίοδο, δεν μπορεί προς ώρας να αποτυπωθεί στην πράξη.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα