Αθλητισμός

Την Δευτέρα η απόφαση για τον αριθμό των ομάδων της α1 ΕΠΣΚ

Λόγω ελλείψεως απαρτίας αναβλήθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κιλκίς, που είχε προγραμματισθεί για νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 25.8.17, με βασικό θέμα τον αριθμό των ομάδων του πρωταθλήματος της α1 κατηγορίας.

Η συνεδρίαση ορίσθηκε για τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 28.8.17, δύο ώρες πριν την έναρξη της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΣΚ, στο εργατουπαλληλικό κέντρο Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικρατέστερη τάση ανάμεσα στα διοικητικά στελέχη της ένωσης είναι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας με δεκατρείς ομάδες.

Ως γνωστόν το θέμα ανέκυψε μετά την αποχώρηση της ΑΕ Πεδινού, ενώ υπενθυμίζεται ότι επί αρκετό διάστημα επλανάτο το ενδεχόμενο μη συμμετοχής και του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, κάτι το οποίο εν τέλει δεν συνέβει.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]