Την Δευτέρα η απόφαση για τον αριθμό των ομάδων της α1 ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Λόγω ελλείψεως απαρτίας αναβλήθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κιλκίς, που είχε προγραμματισθεί για νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 25.8.17, με βασικό θέμα τον αριθμό των ομάδων του πρωταθλήματος της α1 κατηγορίας.

Η συνεδρίαση ορίσθηκε για τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 28.8.17, δύο ώρες πριν την έναρξη της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΣΚ, στο εργατουπαλληλικό κέντρο Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικρατέστερη τάση ανάμεσα στα διοικητικά στελέχη της ένωσης είναι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας με δεκατρείς ομάδες.

Ως γνωστόν το θέμα ανέκυψε μετά την αποχώρηση της ΑΕ Πεδινού, ενώ υπενθυμίζεται ότι επί αρκετό διάστημα επλανάτο το ενδεχόμενο μη συμμετοχής και του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, κάτι το οποίο εν τέλει δεν συνέβει.

Περισσότερα

«Τετράδα» γιά περισσότερα

Εθνικός Αξιουπόλεως, έτος ιδρύσεως 1946. Πάικο Γουμένισσας, έτος ιδρύσεως 1950. Κιλκισιακός, έτος ιδρύσεως 1961. ΑΕ Πολυκάστρου, έτος ιδρύσεως 1968, με […]

Δείτε ακόμα

Τα δοξασμένα “φτερά του Πόντου” τίμησε ο δήμος Παιονίας στην μνήμη του ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη

Kλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και αγνού πατριωτισμού επικράτησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 4.12.22, στο δημοτικό κατάστημα Αξιουπόλεως ο […]