Οικονομία

Αριστείο στη «Φαίδων» ΑΕ στο θεσμό βραβείων ΣΒΒΕ «Ελληνική Αξία»

Παρουσία του υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση και του αναπληρωτού υπουργού οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ο Σ.Β.Β.Ε απένειμε στην «Φαίδων» ΑΕ, στην κατηγορία βραβείων «Αριστεία μεσαία επιχείρηση Β. Ελλάδος» .
Η διάκριση αυτή για τη «Φαίδων» είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί επιβραβεύτηκε η σωστή επιχειρηματική κουλτούρα που ακολουθεί η εταιρία στα 50 χρόνια της λειτουργίας της, αλλά και οι επιδόσεις της τη χρονιά που πέρασε.
Ο θεσμός βραβείων «Ελληνική Αξία Β. Ελλάδος» που καθιερώθηκε από τον ΣΒΒΕ και διοργανώθηκε γιά τρίτη χρονιά, είναι πολύ σημαντικός τόσο για τις επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν αλλά και γι` αυτές που έθεσαν υποψηφιότητα, γιατί οι προσπάθειες και οι επιδόσεις τους στα δύσκολα αυτά χρόνια, αποτελεί πηγή αισιοδοξίας για τη χώρα στο δρόμο για την έξοδο από την πολύχρονη οικονομική και κοινωνική κρίση.

«Τόσο οι παραγωγικοί φορείς αλλά κυρίως η Πολιτεία πρέπει πάντα να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν την υγιή επιχειρηματικότητα, γιατί μόνο μέσα από αυτή θα επέλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]