Αθλητισμός

Χωρίς προβλήματα ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου παίζει εκτός έδρας με τον Άρη

Υστερα από τρεις εβδομάδες «απραξίας», μία λόγω προγραμματισμένης ανάπαυλας συν δύο κοινές γιά όλες τις ομάδες λόγω αναβολής των αγώνων της ίδιας αγωνιστικής ημέρας εξ αιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων, ο Εθνικος Νέου Αγιονερίου ξαναφωνάζει «παρών» στο πρωτάθλημα α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του νομού Κιλκίς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ….αχρείαστη συστάσεων αντίστοιχη του πρωτοπόρου και επίδοξου πρωταθλητή Αρη Θεσσαλονίκης σε μιάν αναμέτρηση αντιπάλων που «καίγονται» γιά τους βαθμούς, ο μεν Αρης γιά να φτάσει …«μιάν ώρα αρχύτερα» στην επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού της κατάκτησης του τίτλου και ανόδου στην β’ εθνική κατηγορία, ο δε Εθνικός γιά την ενίσχυση της θέσης του στην περιοχή εκείνη της κατάταξης, που αποκλείει κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής στην ψυχοφθόρα προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασθμού.

Η θεωρητική ανωτερότητα των «κίτρινων» αναμένεται να λειτουργήσει βοηθητικώς γιά τους Νεοαγιονερίτες καθώς του απαλλάσσει από κάθε άγχος εν γνώσει του ότι ήττα σ’ αυτόν τον αγώνα, από τον συγκεκριμένο αντίπαλο, δεν συνεπάγεται …καταστροφή, οπότε έχουν τα περιθώρια να αγωνισθούν ελεύθερα, και …ό,τι ήθελε προκύψει.

Επί πλέον, γιά τον Εθνικό δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα σύνθεσης, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη και όλοι βρίσκονται σε επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Mε απουσίες η αποστολή του Άρη

Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζινάρ, Σιδεράκης, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Τσουμάνης, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Καπνίδης, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής, Σαμαρόπουλος.

Θα απουσιάσουν οι Βασίλης Ρόβας, Βασίλης Κωνσταντινίδης (αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού), καθώς και ο Μπάμπης Παυλίδης (κρίθηκε και πάλι ανέτοιμος), ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Κώστας Καζναφέρης (εξέτισε την ποινή του).

Οι διαιτητές με τους αγώνες του 1ου ομίλου να ξεκινούν στις 15.00, είναι:

Εορδαϊκός – Απόλλων Κρ. Βρύσης
Πάνος (Ηπείρου), Αντωνίου, Λιόντος (Ηπείρου)

Α.Ο. Καβάλα – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Σιμίδης (Έβρου), Τερζόπουλος, Κίτσος (Έβρου)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καμπανιακός
Δραμίδης (Θράκης), Τζιώτζιος, Γκιόση (Θράκης)

Άρης – Εθνικός Ν. Αγιονερίου
Λεωνίδας (Τρικάλων), Μάνασης (Τρικάλων), Νικζάς (Λάρισας)

Εθνικός Σερρών – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Ματαιώνεται)

Φ.Σ. Κοζάνη – Θύελλα Φιλώτα
Μπαϊλης (Πρέβεζας), Κωνσταντίνου, Γκαρτζονίκας (Πρέβεζας)

Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης
Πουλικίδης (Δράμας), Τσακίρης, Χασιώτης (Δράμας)

Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας
Κατής (Φλώρινας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Παπαδόπουλος (Κοζάνης)

Δεν αγωνίζεται η ΑΠΕ Λαγκαδά

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]