Αθλητισμός

Τα βλέμματα όλων στο Κιλκίς γιά το «ντέρμπυ» Εθνικού Νέου Αγιονερίου-Αρη

Μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές θα βιώσει ο φίλαθλος κόσμος του νομού Κιλκίς, στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς, καθώς ο τυπικά γηπεδούχος Εθνικός Νέου Αγιονέριου υποδέχεται Αρη Θεσσαλονίκης.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος α’ ομίλου γ΄εθνικής κατηγορίας, με κοινό παρονομαστή την, γιά διαφορετικούς λόγους, «δίψα» γιά την νίκη.

Η μοναδική εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις εθνικές κατηγορίες την θέλει γιά το γόητρο αλλά και γιά την εδραίωση στις κορυφαίες θέσεις ώστε να ακολουθήσει μία πιό άνετη πορεία στην συνέχεια, η δε ιστορική θεσσαλονικιώτικη προκειμένου να «αναρριχηθεί» στην κορυφή και να ενισχύσει την υποψηφιότητά της γιά τον τίτλο και την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία.

Η προετοιμασία του Εθνικού ολοκληρώθηκε, με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη να μην υπολογίζει στους τραυματίες Πάρι Παλιάτσο (από την προπόνηση της περασμένης Τρίτης) και Γιάννη Καλαϊτζίδη (από τον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με τον Κιλκισιακό).

Στις τάξεις της ομάδας του Νέου Αγιονερίου επικρατούν ηρεμία, αποφασιστικότητα γιά την διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος, αλλά συγχρόνως και χαμηλοί τόνοι εν γνώσει της ιστορίας, της δυναμικότητας και των επιδιώξεων των «κιτρίνων» της Θεσσαλονίκης.

Με την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Νίκος Τσουμάνης.

Και τα δύο συγκροτήματα, καιρού επιτρέποντος, αναμένεται να υποστηριχθούν μαζικώς από τους φίλους τους έτσι που σ’ αυτήν την περίπτωση δηλαδή της καλοκαιρίας, να θεωρείται δεδομένη και η εισπρακτική επιτυχία του αγώνα (εξ ου και το ότι και στις δύο ομάδες (προσ)εύχονται να πάνε όλα «πρίμα» με τον καιρό.

Η αναμέτρηση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα