Αθλητισμός

Άρεσε η Αναγέννηση Πλαγιάς παρά το 2-5 από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Την δεύτερη ήττα της σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας υπέστη την Πέμπτη 1.10.20, στο στάδιο Κιλκίς, η «νεοφώτιστη» στην γ΄ εθνική κατηγορία περυσινή πρωταθλήτρια ΕΠΣΚ Αναγέννησης Πλαγιάς, από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 5-2.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Ν.Τριανταφυλλίδης (7΄) και Χ. Παρπουτσής (74΄) για την Αναγέννηση και Φουρκιώτης (15΄), Ιορδανίδης (29΄), Μετάι (35΄), Κοβάτσης (70΄) και Χατζής (84΄) για τον «Γηραιό».

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Οι «κυανόλευκοι», παρά την ευρεία τελική έκτασή του, βρέθηκαν πίσω στο αποτέλεσμα από το 7΄. Πολύ γρήγορα, όμως, αντέδρασαν και «ανέλαβαν τα ηνία» του αγώνα, επιτυγχάνοντας τρία τέρματα και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, γιά την ανάπαυλα, προηγούμενοι με 3-1, ενώ σημείωσαν άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη.

Σ’ αυτόν ακριβώς τον αγώνα με αντίπαλο τον ιστορικό, πανίσχυρο και με ισχυρή υποψηφιότητα ανόδου Ηρακλή οι παίκτες της Αναγέννησης πραγματοποίησαν ελπιδοφόρα εμφάνιση, παίζοντας κατά διαστήματα αξιόλογο ποδόσφαιρο. Με τέτοιες εμφανίσεις αποδεικνύουν, ότι στελεχώνουν μιάν ομάδα, που θα είναι «σκληρό καρύδι» στο πρωτάθλημα β΄ομίλου γ΄εθνικής κατηγορίας…

… «Άλλωστε, αντιμετωπίζοντας δυνατούς αντιπάλους, μόνο κερδισμένος μπορείς να είσαι», τόνισε στους ποδοσφαιριστές του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, ο προπονητής Γιώργος.Χατζηϊωαννίδης υπενθυμίζοντας παράλληλα, ότι το ζητούμενο στους φιλικούς αγώνες δεν είναι τα αποτελέσματα, αλλά η συνολική αγωνιστική παρουσία της ομάδας…

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Πλαγιάς (Γ.Χατζηϊωαννίδης): Ι.Τριανταφυλλίδης, Ι.Ορφανίδης, Κ.Παπαδόπουλος, Σερταρίδης, Παντελιάδης, Σ.Παπαδόπουλος, Τ.Παπαδόπουλος, Ν.Τριανταφυλλίδης, Ν.Ορφανίδης, Γρηγοριάδης, Παρπουτσής.
Αγωνίστηκαν και οι: Αμαλίδης Γ., Μπάπκας, Αλπανίδης, Κεσίδης, Αρμενάκης, Ζάλτος, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Θ., Αμαλίδης Σ.
Ηρακλής Θεσσαλονίκης(Γ.Ακριτόπουλος): Αθανασίου, Παπαϊωάννου, Ματθαίου, Παναγιωτίδης, Φουρκιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης, Μετάι, Μάντικας, Ιορδανίδης, Τσίτας.
Αγωνίστηκαν και οι: Χατζηπαναγής, Καρακίτσος, Παπαδημητρίου, Κοβάτσης, Χατζής, Καθάριος, Κοτσαρίδης, Κοτίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα