Ειδήσεις Video

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

Ευθεία και αντιδεοντολογική ανάμιξη του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη στις επικείμενες εκλογές στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κιλκίς υπέρ του συνυποψηφίου του Κωνσταντίνου Βιολιτζή κατήγγειλε ο απερχόμενος πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Παύλος Τονικίδης, κατά την διάρκεια της κοινής πρώτης τηλεοπτικής συνέντευξής τους στην ιστοσελίδα του “Μαχητή”.

Μία ανανάμειξη, για την οποία “δεν έχει ευθύνη ο κ. Βιολιτζής”, όπως επεσήμανε, και η οποία χαρακτηρίζεται από “μεθόδους κομματικού χαρακτήρα”, ασκώντας, εκτός των άλλων, πιέσεις σε πρόσωπα της παράταξής του.

Μία τακτική, που δεν συνάδει με τον χαρακτήρα των εκλογών για την ανάδειξη διοίκησης στο ΕΒΕ του Κιλκίς, όπως τόνισε ο κ. Τονικίδης, που όπως και ο συνυποψηφιός του υπογράμμισε τον διαφορετικό χαρακτήρα, που έχουν οι εν λόγω εκλογές, κρατώντας σε ένα πολύ σημαντικό βαθμό αποστάσεις της συνδεσής τους με την εν γένει διαφορετική πολιτική τους διαδρομή και ενασχόληση, αν και δεν απέφυγαν ωρισμένες νύξεις επ΄αυτών.

Παράλληλα οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στην πορεία του επιμελητηρίου στη δεκαπεντάχρονη προεδρική θητεία του κ. Τονικίδη και τις προτάσεις τους σε ότι αφορά στην “επόμενη ημέρα”, μετά τις εκλογές, που ως γνωστόν, είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 2 (Πολύκαστρο) 3 και 4 (Κιλκίς) Δεκεμβρίου με τρείς συνδυασμούς, καθώς στην σχετική διαδικασία συμμετέχει και τρίτη παράταξη η “Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ” με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Τσαουσίδη.

Η συνέντευξη των δύο συνυποψηφίων στον δημοσιογράφο Ευάγγελο Αποστολίδη βιντεοσκοπήθηκε στο στούντιο του “Μαχητή” το μεσημέρι της Παρασκευής 24.11.17.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς