Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αποζημιώσεις μεν, αλλά….

Στις 30.000 ευρώ ανέρχονται, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, οι ζημιές στους αγρότες της Ειδομένης από την δράση των προσφύγων και μεταναστών στα χωράφια πέριξ του καταυλισμού των ΜΚΟ στο ακριτικό χωριό.
Οπως ανέφερε, ο σχετικός κατάλογος έχει επιδοθεί αρμοδίως και αυτό που απομένει, που είναι και το ουσιαστικό, είναι να δοθούν οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους.

Βεβαίως, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ειδομένη, πολύ φοβούμαστε ότι θα έχουμε επανάληψη του φαινομένου, καθώς στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί και εγκλωβιστεί μερικές χιλιάδες προσφύγων και μεταναστών όπως και το περασμένο Καλοκαίρι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]

Φωτοσχόλιο

Εκλογικές επιλογές του Τάσου Αμανατίδη

“Συντροφικά” στηρίγματα

Λίγο  μεγαλύτερη προσοχή σύντροφοι περιφερειακοί υποψήφιοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ γιατί έτσι όπως αδιακρίτως παίρνετε τηλέφωνα μέσω των “συντροφικών” βουλευτικών καταλόγων έχουμε […]

Δείτε ακόμα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]