Αθλητισμός

Αποχωρεί η ΑΕ Πολυκάστρου από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς αφήνοντας αιχμές

Με ανακοίνωσή του η διοιήκηση της ΑΕ Πολυκάστρου γνωστοποιεί στους φιλάθλους την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, μία ημέρα πριν τον ντέρμπυ της Παιονίας με τον Απόλλωνα Ευρωπού και εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή τη δυσάρεστη για όλους απόφαση. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ζητάμε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον κόσμο μας που πιστέψαμε στην υπόσχεση σας για ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

Από αυτήν την στιγμή άρουμε την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπο σας.

Το ποδόσφαιρο για εμάς δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

Εμείς στο γήπεδο αφήνουμε οικογένειες, χρήματα, κόμματα και κάνουμε αυτό που αγαπάμε με όλη μας την καρδιά.

ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ μετά και τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Κιλκίς δείχνοντας για ακόμη μια φορά την εμπάθεια σας στην ΙΣΤΟΡΙΑ που εκπροσωπούμε.

Ευχαριστούμε πολύ τον υπέροχο κόσμο μας που βρίσκετε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή στην δύσκολη αυτή απόφαση που πήραμε, δείχνοντας προς τρίτους καλοθελητές ότι τα λόγια μας γίνονται πράξεις.

Υ.Γ. Επειδή εμείς έχουμε ΗΘΙΚΗ κύριε Πρόεδρε και σαν προσωπικότητες αλλά και σαν υπηρέτες της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.Π. με συμμετοχές άνω των 40 χρόνων σε Εθνικές Κατηγορίες, ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ για να γλιτώσουμε από τον βούρκο και την σαπίλα του ποδοσφαίρου του Νομού μας για την οποία υπεύθυνοι είστε εσείς και μόνο εσείς!!”

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]