Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αλγεινή εντύπωση

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε πολλά νεοδημοκρατικά στελέχη το γεγονός, ότι απο την εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ, που συνδυάσθηκε με την αντίστοιχη της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, απουσίαζαν και οι δύο νεοδημοκρατικών πεποιθήσεων δήμαρχοι της περιφερειακής μας ενότητας Δημήτρης Σισμανίδης και Χρήστος Γκουντενούδης.

Γεγονός, που προκάλεσε αρκετά σχόλια, κυρίως γιά τον «οικοδεσπότη» δήμαρχο κ. Γκουντενούδη, μιάς και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Γουμένισσα.

Βεβαίως, υπενθυμίζεται, ότι εσχάτως είχαμε μία φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου και του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Παιονίας Στέργιου Τάτση με την ιδιότητά του ως προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου «Αγίου Τρύφωνος», στην οποία εμμέσως ενεπλάκη και ο επίσης μη προσελθών δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αλίρης, ομως, όπως ανέφεραν οι σχολιαστές, «οι όποιες προσωπικές-δημοτικές αντιπαραθέσεις δεν θα πρέπει να μεταφέρονται στο επίπεδο λειτουργίας της κοινής παράταξης, στην οποία ανήκουν άπαντες».

Γιά την ιστορία, πάντως, ν’ αναφέρουμε ότι τα κομμάτια της βασιλόπιτας γιά λογαριασμό των δύο δήμων έλαβαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Παμποράκης γιά λογαριασμό του δήμου Παιονίας και Ανέστης Πογέλης αντιστοίχως του Κιλκίς αν και ο τυχερός της βραδιάς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα