Αθλητισμός

Κυριαρχία των φιλοξενούμενων στον β’ γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΚ

Με έξη νίκες επί εοτά αγώνων οι φιλοξενούμενοι άφησαν ανεξίτηλη την «σφραγίδα» τους στον β’ γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΚ κυριαρχώντας σχεδόν απολύτως. Την «τιμή» των γηπεδούχων «έσωσε» ο Επτάλοφος, ο αγώνας του οποίου με το Λεβεντοχώρι υπήρξε ένας απο τους δύο, που κρίθηκαν στην παράταση, με δεύτερο τον αντίστοιχο μεταξύ Γοργόπης και Ν. Γυναικοκάστρου. Άλλοι δύο αγώνες κρίθηκαν στα πέναλντυ με κερδισμένες τις ομάδες των Π. Αγιονερίου και Καστανεών. Ανάμεσα στους τρείς, οι οποίοι κρίθηκαν στην κανονική περίοδο και ο αγώνας του Π. Γυναικόκαστρου, όπου ο Κιλκισιακός σημείωσε την ευρύτερη νίκη σε αυτόν τον γύρο προκρίθηκαν ακόμη η Πλαγιά και ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, περνώντας νικηφόρα απο Πεδινό και Α. Παντελεήμονα αντιστοίχως. Ειδικότερα στον β’ γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΚ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (με κεφαλαία οι ομάδες που προκρίθηκαν).

Π. Γυναικόκαστρο-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 0-6
Δόξα Χέρσου-Π.ΑΓΙΟΝΕΡΙ 1-3πεν. (0-0)
ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ-Λεβεντοχώρι 4-3παρ. (3-3)
Γοργόπη-Ν.ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ 0-1παρ.
Ποντιακός ΝΣ-ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ 4-5πεν. (0-0, 1-1)
Α. Παντελεήμων-ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 1-2

Υπενθιμίζεται, ότι είχαν προκριθεί στον β’ γύρο χωρίς αγώνα οι ομάδες του Παικου Γουμένισσας, Γαλλικού, Πολύπετρου, ΑΕ Πολυκάστρου, Εθνικός Αξιούπολης, Μ. Βρύσης, Απόλλωνος Μαυρονερίου, Μεταλικού και Μανδρών.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας