Αθλητισμός

“Βόμβα” στο κυπέλλο ΕΠΣ Κιλκίς εκτός προημιτελικών ο Κιλκισιακός

Η πρώτη “ηχηρή” έκπληξη στην διοργάνωση σημειώθηκε στον τρίτο γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΚ, με τον Ατρόμητο Π.Αγιονερίου να… μην “τρομάζει” από όνομα, ιστορία και διαφορά κατηγορίας και να αποκλείει από τον τέταρτο και προημιτελικό γύρο τον Κιλκισιακό!

Σ΄αυτόν τον γύρο μοναδικός μέχρι στιγμής εκπρόσωπος της α΄κατηγορίας, και πριν την διεξαγωγή του αγώνα του ανήκοντος στην ίδια Κεραυνού Ποντοηράκλειας με την α1 κατηγορίας Αναγέννηση Πλαγιάς θα είναι ο Ηρακλής Αργυρούπολης.

Έτσι με 26 τέρματα επί συνόλου οκτώ αγώνων (3,25 μ.ο.) ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος του κυπέλλου ΕΠΣΚ με τα εξής αποτελέσμα:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ – Κιλκισιακός 1-0

Εθνικός Σ.Σ.Μουριών – ΠΑΙΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ 1-4

Α.Ε.ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Απόλλων Ευρωπού 3-0

Ερμής Τερπύλλου – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ 0-3

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙΟΥ – Ελπίδες Κιλκίς 4-2

Δόξα Χέρσου – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-2

Κεραυνός Ποντοηράκλειας – ΑΝΑΓΕΝΗΣΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ 0-1

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΟΝΕ Επταλόφου 3-1

Η κλήρωση των αγώνων του τέταρτου και προημιτελικού γύρου θα διενεργηθεί την Δευτέρα 18.9.17, στα γραφεία της ΕΠΣΚ, στις 7 το βράδυ.

Διαβάστε αναλυτικά ρεπορτάζ από όλους τους αγώνες στην εφημερίδα “Μαχητής του Κιλκίς” που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη στα περίπτερα του νομού Κιλκίς και στην Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]