Πλήγμα για την α1 ΕΠΣΚ αποσύρθηκε η ΑΕ Πεδινού

Αθλητισμός /

Πλήγμα στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς πριν κάν αρχίσει η νέα περίοδος.

Έτσι, την Τετάρτη 16.8.17 η ΑΕ Πεδινού δήλωσε εγγράφως στην αρμόδια επιτροπή της ένωσης την μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα μετά το «ναυάγιο» των διαβουλεύσεων για συγκρότηση νέας διοίκησης και προώθηση συνεργασιών με διαφόρους φορείς.

Η απόσυρση του συλλόγου του Πεδινού προκάλεσε «πονοκέφαλο» στην διοίκηση της ΕΠΣΚ, η οποία καλείται να μεριμνήσει για το σχήμα της ανώτερης κατηγορίας κατά την νέα αγωνιστική περίοδο, λαμβάνοντας υπ΄όψιν, μεταξύ άλλων, όλα τα δεδομένα όσον αφορά στην λειτουργία των συλλόγων κατά την παρούσα δυσμενέστατη οικονομική συγκυρία, που καθιστούν ολοένα και πιο δυσχερή την διεκπεραίωση όλων των αγωνιστικών διοργανώσεων.

Το θέμα θα απασχολήσει την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, που έχει ορισθεί για την προσεχή Παρασκευή 25.8.17, ενώ «κλειδί» στην λήψη των όποιων αποφάσεων αναμένεται να αποτελέσει και η επιλογή και του ταλανιζόμενου φέτος από τα ίδια προβλήματα ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Περισσότερα

«Τετράδα» γιά περισσότερα

Εθνικός Αξιουπόλεως, έτος ιδρύσεως 1946. Πάικο Γουμένισσας, έτος ιδρύσεως 1950. Κιλκισιακός, έτος ιδρύσεως 1961. ΑΕ Πολυκάστρου, έτος ιδρύσεως 1968, με […]

Δείτε ακόμα

Τα δοξασμένα “φτερά του Πόντου” τίμησε ο δήμος Παιονίας στην μνήμη του ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη

Kλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και αγνού πατριωτισμού επικράτησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 4.12.22, στο δημοτικό κατάστημα Αξιουπόλεως ο […]